1 su bardagi ilik su
1 su bardagi sut
1 su bardagi siviyag
1 adet yumurta
2 tatli kasigi toz seker
Tuz
1 paket yas maya
Aldigi kadar un
Ici icin
Beyaz peynir
Maydanoz
Corek otu
Susam
Oncelikle hamur malzeneleri yogrularak 40 dk. Dinlendirilir.
Ici icin beyaz peynir ezilerek maydanozla karistirilir.
Hamur tabak buyuklugunde acilarak ic malzeme ile yuvarlanir.
Yumurta sarisi surulerek corek otu ve susamla isitilmis firinda 170 derecede pisirilir.
Afiyet bal seker olsun
☆Sefin yorumu: bu pogacalar pazar kahvaltilarinizin bas taci olacak. Geceden mayalayip dolaba kaldirirsaniz sabah sekil vererek, pisirmeniz size zaman kazandiracaktir. Ic malzemesini damak tadiniza gore zenginlestirebilirsiniz.
1 su bardagi sut
1 su bardagi siviyag
1 adet yumurta
2 tatli kasigi toz seker
Tuz
1 paket yas maya
Aldigi kadar un
Ici icin
Beyaz peynir
Maydanoz
Corek otu
Susam
Oncelikle hamur malzeneleri yogrularak 40 dk. Dinlendirilir.
Ici icin beyaz peynir ezilerek maydanozla karistirilir.
Hamur tabak buyuklugunde acilarak ic malzeme ile yuvarlanir.
Yumurta sarisi surulerek corek otu ve susamla isitilmis firinda 170 derecede pisirilir.
Afiyet bal seker olsun
☆Sefin yorumu: bu pogacalar pazar kahvaltilarinizin bas taci olacak. Geceden mayalayip dolaba kaldirirsaniz sabah sekil vererek, pisirmeniz size zaman kazandiracaktir. Ic malzemesini damak tadiniza gore zenginlestirebilirsiniz.

Yorumlar
Yorum Gönder