Şef👤Diyor ki👌, Farklı şekillerde hazırlanmış tarifler epey ilgimi çekiyor. Bu tatlış midyeler de onlardan biri. Çay saatlerinde değişik sunum severlere öneri olacak nitelikte...😃😃
2.5 su bardağı un
1 adet yumurta
1 çay bardağı sıvıyağ
1 çay bardağı süt
1 paket instant maya
Tuz
İçi için
100 gram beyaz peynir
100 gram maydanoz
Üzeri için
Yumurta sarısı
Maya ılık sütte eritilir.
Una tuz eklenip, ortası havuz gibi açılır.
Sütlü karışım ilave edilir.
Yumurta ve sıvıyağ eklenerek ele yapışmayacak hamur yoğrulur.
40 dakika üzeri bir bezle örtülerek mayalandırılır.
İçi için, ince kıyım maydanoz ve rendelenmiş beyaz peynir karıştırılır.
(Tuzsuz peynir kullanıyorsanız biraz tuz ekleyebilirsiniz).
Hamurdan ceviz iriliğinde beze yapılır.
Tırtıklı dilimleme aparatının üzerine bastırarak yassıltılır.
Ortasına iç harçtan eklenerek verev formda kapatılır.
Yağlı kagıt serilmiş fırın tepsisine tüm poğaçalar dizilir.
Üzerine yumurta sarısı sürülerek 180 derece önceden ısınmış fırında pişirilir.
🍭🍭Afiyet bal şeker olsun🍭🍭
_____________________
450 gram flour
1 egg
100 ml of oil
100 ml milk
1 pack instant yeast
Salt
For inside
100 gram white cheese
100 gram parsley
For the above
Egg yolk
You melt instant yeast in warm milk.
You add salt into the flour, make the middle like a pool.
Add the milk mixture to the flour.
Add egg and oil, and you mix the dough.
Cover it with a cloth for 40 minutes, and let it ferment.
For the inner material, mix parsley and feta cheese.
(If you use cheese without salt, add some salt).
You make a dough.
You shape the knurled slicing apparatus by pressing on it.
You add the inner mortar to the middle and close it in verse form.
Knock all the bullshit on the oven tray.
You put on the egg whites, cook in a 180 degree oven.
🍭🍭Bon Appetit🍭🍭
The chef is 👤saying👌, The recipes prepared in different shapes are interesting. These cute little lizards are there. At tea times, it is recommended.😃😃
1 egg
100 ml of oil
100 ml milk
1 pack instant yeast
Salt
For inside
100 gram white cheese
100 gram parsley
For the above
Egg yolk
You melt instant yeast in warm milk.
You add salt into the flour, make the middle like a pool.
Add the milk mixture to the flour.
Add egg and oil, and you mix the dough.
Cover it with a cloth for 40 minutes, and let it ferment.
For the inner material, mix parsley and feta cheese.
(If you use cheese without salt, add some salt).
You make a dough.
You shape the knurled slicing apparatus by pressing on it.
You add the inner mortar to the middle and close it in verse form.
Knock all the bullshit on the oven tray.
You put on the egg whites, cook in a 180 degree oven.
🍭🍭Bon Appetit🍭🍭

Yorumlar
Yorum Gönder