Şefin 👤Önerisi;👌 bisküvili pastaları oldum olası sevmişimdir. Hem pratikliği, hem de görsel sunumuyla bir hayli ilgi çekici olma özelliği barındırıyor. Çilekli muhallebi ile de mutlaka deneyin derim.😆
Chief 👤Proposal;👌 I like biscuit cakes. It is both practical and visually appealing. Try it with strawberry pudding.😆
1 paket kakaolu bisküvi
1 paket sade bisküvi
2 paket kakaolu puding
3 su bardağı süt
Yarım kutu krema
Süslemek için
Çekilmiş ceviz içi
Hindistan cevizi
Sosu için, puding ve süt ocakta pişirilir.
Kaynadıktan sonra ocağın altı kapatılarak, krema eklenir.
Oda ısısına geldiğinde tabanı çıkarılmış bir kelepçeli kalıba (orta boy) ilk sıra sade bisküviler dikey biçimde yerleştirilir.
Kakaolu bisküvilerin tek yüzü sosa bulanır.
Soslu kısımlar sade bisküviye bakacak biçimde dizilir.
Tüm bisküviler bitene kadar aynı işlem tekrarlanır.
Buzdolabında yarım saat dinlendirilir.
Pasta dikkatlice kalıptan çıkarılır.
Kalan sos ile kenarları ve üzeri de kaplanır.
Hindistan cevizi ve ceviz içi ile süslenerek servis yapılır.
🍭🍭Afiyet bal şeker olsun🍭🍭
_______________________
_______________________
Chief 👤Proposal;👌 I like biscuit cakes. It is both practical and visually appealing. Try it with strawberry pudding.😆
1 packet chocolate biscuit
1 package plain biscuit
2 packets of poultry pudding
600 ml milk
Half-box cream
To decorate
Inside walnut
coconut
For the sauce, pudding and milk are cooked.
After it is cooked, the cooker is closed and cream is added.
A base (medium size), first row, plain biscuits with a base removed is placed vertically.
One side of the cocoa biscuits is sour.
The sauce portions are arranged in a way that sticks to simple biscuit.
The same procedure is repeated for all biscuits.
Relaxed for half an hour in the refrigerator.
The cake is removed from the heart.
With the remaining sauce, the sides and over are covered.
It is decorated with coconut and walnut inside and served.
🍭🍭Bon Appetit🍭🍭
Yorumlar
Yorum Gönder