🍴1 paket instant maya
🍴1 su bardagi (200 ml) ilik su
🍴1 cimdik Tuz
🍴1 corba kasigi zeytinyagi
🍴Aldigi kadar un
Ic malzeme
🍴500 gr orta yagli kiyma
🍴1 adet orta boy sogan
🍴1 corba kasigi salca
🍴1 corba kasigi siviyag
🍴Tuz
🍴Karabiber
Oncelikle hamur malzemeleri yogrularak kulak memesi yumusakliginda hamur elde edilir. 🍕Yarim saat mayalandirilir. 🍩Orta boy bir tavada sogan, siviyag ile kavrulur. 🍔Salca eklenir. 🍳Kiyma ilavesi ile tuz ve karabiber eklenerek tatlandirilir.🍯 Hazirlanan hamurdan yuvarlak yumrular yapilir.🍗 Pasta tabagi buyuklugunde acilir.🍛 Teflon tavaya yag koymadan ocagin alti acilir. 🍉Hazirlanan hamurlar ters yuz edilerek pisirilir.🍮 Pisen hamurlara Ic malzeme eklenerek dilerseniz marul yapragi,domates ve sogan ile servis edilir.🍞
🍭🍭Afiyet bal seker olsun🍭🍭
Sefin tavsiyesi: 👍👍Disarida iken keyifle yedigimiz lahmacunu ev usulu yapmaya calistik. Siz eger isterseniz hamuru actiktan sonra ic malzemeyi hic kavurmadan cig hamura yayabilir onceden isitilmis 185 derece fanli firinda pisirebilirsiniz. Ama bu sekilde de apayri bir lezzet cumbusune ugrayacaginizi garanti ederim
🍴1 su bardagi (200 ml) ilik su
🍴1 cimdik Tuz
🍴1 corba kasigi zeytinyagi
🍴Aldigi kadar un
Ic malzeme
🍴500 gr orta yagli kiyma
🍴1 adet orta boy sogan
🍴1 corba kasigi salca
🍴1 corba kasigi siviyag
🍴Tuz
🍴Karabiber
Oncelikle hamur malzemeleri yogrularak kulak memesi yumusakliginda hamur elde edilir. 🍕Yarim saat mayalandirilir. 🍩Orta boy bir tavada sogan, siviyag ile kavrulur. 🍔Salca eklenir. 🍳Kiyma ilavesi ile tuz ve karabiber eklenerek tatlandirilir.🍯 Hazirlanan hamurdan yuvarlak yumrular yapilir.🍗 Pasta tabagi buyuklugunde acilir.🍛 Teflon tavaya yag koymadan ocagin alti acilir. 🍉Hazirlanan hamurlar ters yuz edilerek pisirilir.🍮 Pisen hamurlara Ic malzeme eklenerek dilerseniz marul yapragi,domates ve sogan ile servis edilir.🍞
🍭🍭Afiyet bal seker olsun🍭🍭
Sefin tavsiyesi: 👍👍Disarida iken keyifle yedigimiz lahmacunu ev usulu yapmaya calistik. Siz eger isterseniz hamuru actiktan sonra ic malzemeyi hic kavurmadan cig hamura yayabilir onceden isitilmis 185 derece fanli firinda pisirebilirsiniz. Ama bu sekilde de apayri bir lezzet cumbusune ugrayacaginizi garanti ederim
Yorumlar
Yorum Gönder