Şef👤Der Ki:👌Eğilip bükülen tarifleri çok seviyorum. Özellikle patates de bunlardan yalnızca biri.. Aynı mantıkla soğan patlıcan domates kullanarak da yemeğinize farklı bir soluk kazandırabilirsiniz.😆😆
4 potatoes
200 grams of ground beef
100 grams galeta flour
50 grams of oil
Salt
Cummin
Thyme
For Sauce
100 ml hot water
15 grams of tomato paste
Salt
Mint
Olive oil
The potatoes are peeled and sliced without going down.
Adding hot water to the potatoes gives flexibility.
For the preliminary charge, all materials are mixed.
The potatoes are minced.
All potatoes are processed in the same way and placed in the oven vessel.
In a bowl, sauce is prepared by adding hot water, tomato paste, salt, olive oil and mint.
It is added on top of the potatoes.
Cover the oily paper with aluminum foil and cook for 55 minutes at 200 degrees.
In the last 5 minutes, the potatoes are fried.
It is served with pepper and tomato slices.
🍭🍭Bon Appetit🍭🍭
4 adet patates
200 gram kıyma
1 çay bardağı galeta unu
Yarım çay bardağı sıvıyağ
Tuz
Kimyon
Kekik
Sosu İçin
Yarım su bardağı sıcak su
1 çorba kaşığı salça
Tuz
Nane
Zeytinyağı
Patatesler kabukları soyularak, dip kısmına inmeden dilimlenir.
Üzerine sıcak su eklenerek, patateslere esneklik kazandırılır.
Kıymalı harç için, tüm malzemeler yoğurulur.
Patateslerin aralarına kıyma yassılaştırılarak dizilir.
Tüm patateslere aynı işlem yapılarak, cam bir fırın kabına sıralanır.
Ayrı bir yerde sıcak su salça tuz ve zeytinyağı arzuya göre nane eklenerek sos hazırlanır.
Patateslerin üzerine ilave edilir.
Alüminyum folyo ile yağlı kağıt kapatılarak 200 derecede 55 dakika pişirilir.
Son 5 dakikada üzeri açık olarak patateslerin kızarması sağlanır.
Biber ve domates dilimleri ile servis edilir.
🍭🍭Afiyet bal şeker olsun🍭🍭
___________________
Chef👤Says: 👌You can prepare your food in a different way using onions, eggplant and tomatoes.😆😆
4 potatoes
200 grams of ground beef
100 grams galeta flour
50 grams of oil
Salt
Cummin
Thyme
For Sauce
100 ml hot water
15 grams of tomato paste
Salt
Mint
Olive oil
The potatoes are peeled and sliced without going down.
Adding hot water to the potatoes gives flexibility.
For the preliminary charge, all materials are mixed.
The potatoes are minced.
All potatoes are processed in the same way and placed in the oven vessel.
In a bowl, sauce is prepared by adding hot water, tomato paste, salt, olive oil and mint.
It is added on top of the potatoes.
Cover the oily paper with aluminum foil and cook for 55 minutes at 200 degrees.
In the last 5 minutes, the potatoes are fried.
It is served with pepper and tomato slices.
🍭🍭Bon Appetit🍭🍭
Yorumlar
Yorum Gönder