Şef 👤Der ki👌: Sizlere inanılmaz lezzetli bir pasta tarifi veriyorum. Buz gibi vişnenin krema ve çikolata eşliğinde oluşturduğu tad akıllara zarar cinsten. Yanına bir bardak limonata ise bu sıcaklarda harika gidiyor😊😊
1 adet sade pastaban
Islatmak için
Vişne suyu veya süt
Krema için
1 paket vanilyalı crème olé
2.5 su bardağı süt
1 paket krem şanti
1 çay bardağı hindistan cevizi
1 paket (100gr) beyaz çikolata
1 kutu krema
Sosu için
2 su bardağı vişne (suyu alınmış)
2 yemek kaşığı nişasta
2 su bardağı su
1 paket vanilin
Islatmak için
Vişne suyu veya süt
Krema için
1 paket vanilyalı crème olé
2.5 su bardağı süt
1 paket krem şanti
1 çay bardağı hindistan cevizi
1 paket (100gr) beyaz çikolata
1 kutu krema
Sosu için
2 su bardağı vişne (suyu alınmış)
2 yemek kaşığı nişasta
2 su bardağı su
1 paket vanilin
Öncelikle pasta tabanını kelepçeli veya tart kalıbına yerleştirin.
Üzerini vişne suyu veya süt ile ıslatın.
Kreması için kremayı ocakta ısıtın.
İçine çikolatayı ekleyip çırpın.
Bir kapta crème olé, krem şanti ve sütü mikserle çırpın.
Dolapta 10 dakika dinlendirin.
Akabinde hindistan cevizi ve çikolatalı karışımla buluşturun.
Kalın bir tabaka halinde pastanıza sürün.
Sosu için ocakta tüm malzemeleri pişirin.
Soğuyunca kremanın üzerine dökerek buzlukta bir gece bekletin.
Servis esnasında pastanızı kalıptan çıkarın.
Arzuya göre gıda boyası ile renklendirilmiş hindistan cevizi ile süsleyerek servis edin.
🍭🍭Afiyet bal şeker olsun🍭🍭
___________________________
Chief 👤says:👌 I give you the amazingly delicious cake recipe. As the cherry ice cream and chocolate accompanied by great taste created! The next cools a glass of lemonade in the heat.😉😉
1 plain cake base
Cherry juice or milk
for cream
1 packet of vanilla crèmolé
450 grams of milk
1 package whipped cream
100 g coconut
100g white chocolate
1 box cream
For the sauce
400 grams of cherries (drained)
30 grams starch
400 grams of water
1 package vanillin
1 plain cake base
Cherry juice or milk
for cream
1 packet of vanilla crèmolé
450 grams of milk
1 package whipped cream
100 g coconut
100g white chocolate
1 box cream
For the sauce
400 grams of cherries (drained)
30 grams starch
400 grams of water
1 package vanillin
Place the springform cake base of the tart mold or mold.
Wet top with cherry juice or milk.
For the cream, heat the cream.
Beat in the chocolate add.
In a bowl, crème olé to Beat whipping cream and milk mixer.
Rest in the refrigerator for 10 minutes.
Mix with coconut and chocolate mixture.
Apply the mixture to the pie.
For the sauce, cook all the ingredients.
Pour over the cream, leave overnight in the fridge.
Remove the cake from the mold during the service.
Serve, garnished with coconut if desired dyed food.
🍭Bon Appetit🍭
Wet top with cherry juice or milk.
For the cream, heat the cream.
Beat in the chocolate add.
In a bowl, crème olé to Beat whipping cream and milk mixer.
Rest in the refrigerator for 10 minutes.
Mix with coconut and chocolate mixture.
Apply the mixture to the pie.
For the sauce, cook all the ingredients.
Pour over the cream, leave overnight in the fridge.
Remove the cake from the mold during the service.
Serve, garnished with coconut if desired dyed food.
🍭Bon Appetit🍭
Yorumlar
Yorum Gönder