👀Sefin Tavsiyesi:👏 Bu tarifte ne yas maya, ne de kuru maya bulunmuyor. Dolayisi ile hamur kabarsin diye bekleme derdi de kalmiyor. Sizlere hem cok lezzetli, hem de cok jet bir tarif veriyorum. Kesinlikle memnun kalacaginizi garanti ederim.😉😉
1 su bardagi yogurt
1 paket kabartma tozu
1 paket karbonat
1 adet kup seker
1 demet dereotu
1 cay bardagi zeytinyagi
2 adet yumurta aki
2 adet karanfil
Aldigi kadar un
Tuz
Uzeri icin
2 adet yumurta sarisi
Corek otu
Derin bir kapta yogurt, karbonat, kabartma tozu ve kup seker karistirilir.
Ardindan dere otu, zeytinyagi, yumurta aki ve karanfilin bas kismi eklenir.
Yavasca un ilave edilir.
Hamurunuz cok sert olmayacak yapida hazirlanmalidir.
Dilediginiz sekil verilerek yumurta sarisi surulup, corek otu serpilir.
Onceden isitilmis 175 derecelik firinda pisirilir.
🍭🍭Afiyet bal seker olsun🍭🍭
____________________________________
👀Chef's suggestions👏This recipe is in no yeast. So should not wait too. I give you a very quick recipe. You will be totally satisfied.
200 ml yogurt
1 packet of baking powder
1 package carbonate
1 cube of sugar
1 bunch fresh dill
100 ml olive oil
2 egg whites
2 cloves
a quantity flour
Salt
2 egg yolks
Cumin
In a deep cup yogurt, carbonate, mix baking soda and sugar cube.
Dill, olive oil, egg white and clove extra.
It is flour added slowly.
The dough should be stiff.
Giving way to find the egg yolks.
Sprinkle herb scones.
Bake at 175 degrees.
🍭🍭Bon Appetit🍭🍭


Yorumlar
Yorum Gönder