🎋3 adet yumurta
🎋1 su bardagi toz seker (200 gr)
🎋1 su bardagi su
🎋1 cay bardagi siviyag (100gr)
🎋2 su bardagi un
🎋1 paket vanilin
🎋1 paket kabartma tozu
🎋4 yemek kasigi kakao
Kremasi icin
🎋2 paket (160 gr) bitter cikolata
🎋1 paket krema
Uzeri icin
🎋Cilek
Videolu anlatim icin tik tik
🎀Yumurta ve seker kopurtulerek cirpilir.
🎀Su ve siviyag eklenerek cirpmaya devam edilir.
🎀Un kabartma tozu vanilin ve kakao elenerek karisima eklenir.
🎀Bundan sonra karistirma eylemine tahta kasikla devam edilir.
🎀Yaglanmis tart kalibina karisim dokulur.
🎀Onceden isitilmis 170 derecede pisirilir.
🎀Ustu icin krema ocakta hafif isitilir. (Kaynatmayin sadece ilitin)
[Kremanin bir kismini ustu icin ayirabilirsiniz]
🎀Icine bitterler eklenir.
🎀Soguyan keke cikolatali harc dokulur.
🎀Cilekler ve kalan krema ile suslenerek servis edilir.
🍭🍭Afiyet bal seker olsun🍭🍭
👌 Sefin Yorumu: 👀Cikolata deyince hemen hepimizde akan sular duruyor. Gorseli son derece basarili olan bu nefis keki mutlaka deneyin. Tart kalibiniz yoksa genis cam firin kabinda da pisirilebilir. Uzerini farkli mevsim meyveleri ile de zenginlestirebilirsiniz.😉
🎋1 su bardagi toz seker (200 gr)
🎋1 su bardagi su
🎋1 cay bardagi siviyag (100gr)
🎋2 su bardagi un
🎋1 paket vanilin
🎋1 paket kabartma tozu
🎋4 yemek kasigi kakao
Kremasi icin
🎋2 paket (160 gr) bitter cikolata
🎋1 paket krema
Uzeri icin
🎋Cilek
Videolu anlatim icin tik tik
🎀Yumurta ve seker kopurtulerek cirpilir.
🎀Su ve siviyag eklenerek cirpmaya devam edilir.
🎀Un kabartma tozu vanilin ve kakao elenerek karisima eklenir.
🎀Bundan sonra karistirma eylemine tahta kasikla devam edilir.
🎀Yaglanmis tart kalibina karisim dokulur.
🎀Onceden isitilmis 170 derecede pisirilir.
🎀Ustu icin krema ocakta hafif isitilir. (Kaynatmayin sadece ilitin)
[Kremanin bir kismini ustu icin ayirabilirsiniz]
🎀Icine bitterler eklenir.
🎀Soguyan keke cikolatali harc dokulur.
🎀Cilekler ve kalan krema ile suslenerek servis edilir.
🍭🍭Afiyet bal seker olsun🍭🍭
👌 Sefin Yorumu: 👀Cikolata deyince hemen hepimizde akan sular duruyor. Gorseli son derece basarili olan bu nefis keki mutlaka deneyin. Tart kalibiniz yoksa genis cam firin kabinda da pisirilebilir. Uzerini farkli mevsim meyveleri ile de zenginlestirebilirsiniz.😉

Yorumlar
Yorum Gönder