Şefin👤Önerisi👌: Adana Mutfağına ait bu geleneksel lezzet, benim en sevdiğim çorbaların ilk sırasında ipi göğüslüyor. Ben vakit darlığından hazır mantı kullanarak yaptım. Fakat siz ev yapımı mantılarınızı buzlukta muhafaza ederek, dilediğinizde kullanabilirsiniz.😸
15 g butter
15 g flour
15 g of tomato paste
15 g of pepper paste
1 liter of broth
200 g ravioli
100g cooked chickpeas
15 g salt
In a saucepan, cook butter and flour.
Add the tomato sauce + pepper.
Adding broth, boil.
Ravioli and add chickpeas.
adding salt, cooking.
If you want to add mint.
🍭🍭Bon Appetit.🍭🍭
1 yemek kaşığı tereyağ
1 yemek kaşığı un
1 yemek kaşığı domates salçası
1 yemek kaşığı biber salçası
6 su bardağı et suyu
1 su bardağı mantı
1 çay bardağı haşlanmış nohut
1 çimdik tuz
Orta boy bir tencerede tereyağ ve un kavrulur.
Domates+biber salçası eklenir.
Et suyu eklenerek kaynamaya bırakılır.
Üzerine mantılar ve nohutlar eklenir.
Tuz ilave edilerek pişmeye bırakılır.
Servis esnasında dilerseniz biraz nane ekleyebilirsiniz.
🍭🍭Afiyet bal şeker olsun🍭🍭
______________________
Chef's 👤Suggestions👌: Adana traditional flavors of this cuisine is one of my favorite soup. I did it using prepared ravioli. But you your homemade ravioli, keeping it in the freezer, you can use it.😸
15 g butter
15 g flour
15 g of tomato paste
15 g of pepper paste
1 liter of broth
200 g ravioli
100g cooked chickpeas
15 g salt
In a saucepan, cook butter and flour.
Add the tomato sauce + pepper.
Adding broth, boil.
Ravioli and add chickpeas.
adding salt, cooking.
If you want to add mint.
🍭🍭Bon Appetit.🍭🍭
Yorumlar
Yorum Gönder