👀Sefin Yorumu:👏 Omg 3 ve selenyum bakimindan oldukca zengin olan karides, benim de baliktan sonra severek tukettigim bir deniz mahsuludur. Bu tarif o kadar pratik ki sadece 10 dakikanizi alir. Karidesi pisirirken dikkat edeceginiz tek nokta pisme suresini kisa tutmak olur.😉😉
1 paket dondurulmus karides
1 yemek kasigi tereyagi
1 kutu konserve misir
Yarim demet dereotu
1 kase kucuk dogranmis jambon
1 yemek kasigi sizma zeytinyagi
Yarim limon suyu
Tuz
Karabiber
Karideslerin uzerine sicak su gezdirin.
Tereyagi tavada eritin, uzerine karidesleri ekleyin.
Takriben 7 dk. kadar pisirin.
Ayri bir kapta ince kiyim dereotunu, misiri, jambonu karistirin.
Uzerine karidesleri ekleyip limon suyu, zeytinyagi tuz ve karabiberle bulusturun.
🍭🍭Afiyet bal seker olsun🍭🍭
_____________________________
👀Chief's Comments: 👏Omega-3 and selenium plenty of shrimp. I'm also a seafood consumed frequently. This recipe is prepared in only 10 minutes. Cooked in a short time.😉😉
1 package frozen shrimp
1 tablespoon butter
canned corn 1 box
Half a bunch of dill
1 cup diced ham
1 tbsp olive oil
Half of lemon juice
salt
Black pepper
Pour hot water into the shrimp.
Melt the butter, add the shrimp.
Cook about 7 minutes.
In a bowl, chopped dill, corn, mix the ham.
Add the shrimp, lemon juice, mix the olive oil with salt and pepper.
🍭🍭Bon Appetit🍭🍭

Yorumlar
Yorum Gönder