4 adet yufka
1 paket kasar peyniri
250 gr beyaz peynir
Yarim demet maydonoz
2 yemek kasigi siviyag
Tuz
Ic malzemesi icin kasar peyniri rendelenir.
Dogranmis maydonoz, ezilmis beyaz peynir tuz ve siviyag eklenerek karistirilir.
Muffin kaplari yaglanir.
Yufkadan parcalar koparilip kaplarin dibine yerlestirilir.
Ic harc konularak kalan parcalar siviyag ile hafif yaglanarak kapatilir.
Onceden isitilmis firinda 190 derecede pisirilir.
Afiyet bal seker olsun
☆Sefin Yorumu: Peynirli borekleri oldum olasi sevmisimdir. Hele ki kasarin erimesiyle damagimda biraktigi tat essiz nitelikte... Boreginizi farkli ic malzemeleri ile de deneyebilirsiniz. Ozellikle kasar yerine cheddar da muadil bir tercih olabilir
Yorumlar
Yorum Gönder