🍴3 su bardagi un🍴
🍴1 corba kasigi sirke🍴
🍴Yarim cay bardagi su🍴
🍴Tuz🍴
Ic malzemesi
🍴250 gr kiyma🍴
🍴1 adet sogan🍴
🍴5 yemek kasigi su🍴
🍴Tuz🍴
🍴Karabiber🍴
Kizartmak Icin
🍴Siviyag🍴
👌Hamur malzemeleri yogrulur. 👌Yaklasik yarim saat uzeri kapatilarak dinlendirilir. 👌Ic malzemesi icin rendelenmis sogan, kiyma, tuz, karabiber karistirilip su ilavesiyle kiyma surulebilir hale getirilir. 👌Hamurdan ceviz iriliginde bezeler yapilir. 👌Bu bezeler kucuk pasta tabagi boyutunda acilir.
👌Icerisine kiymali harc yemek kasiginin arkasiyla tek kenara surulur.
👌Obur kenar uzerine kapatilarak cig borek ruleti veya cay tabaginin kenariyla kesilir.
👌Bol siviyagda iki yuzu de sisip kizarana dek pisirilir.
🍭🍭Afiyet bal seker olsun.🍭🍭
Sefin Onerisi: 👍👍Citir citir; hem leziz, hem de geleneksel bir tat. Hemen her hanim bilir bu tarifi. Yagda kizardigindan biraz kalorisi yuksek diye dusunuyorsaniz firinda da yapabilirsiniz. Ic harcini peynirli, patatesli yapmak da yine ayri bir tercih...
🍴1 corba kasigi sirke🍴
🍴Yarim cay bardagi su🍴
🍴Tuz🍴
Ic malzemesi
🍴250 gr kiyma🍴
🍴1 adet sogan🍴
🍴5 yemek kasigi su🍴
🍴Tuz🍴
🍴Karabiber🍴
Kizartmak Icin
🍴Siviyag🍴
👌Hamur malzemeleri yogrulur. 👌Yaklasik yarim saat uzeri kapatilarak dinlendirilir. 👌Ic malzemesi icin rendelenmis sogan, kiyma, tuz, karabiber karistirilip su ilavesiyle kiyma surulebilir hale getirilir. 👌Hamurdan ceviz iriliginde bezeler yapilir. 👌Bu bezeler kucuk pasta tabagi boyutunda acilir.
👌Icerisine kiymali harc yemek kasiginin arkasiyla tek kenara surulur.
👌Obur kenar uzerine kapatilarak cig borek ruleti veya cay tabaginin kenariyla kesilir.
👌Bol siviyagda iki yuzu de sisip kizarana dek pisirilir.
🍭🍭Afiyet bal seker olsun.🍭🍭
Sefin Onerisi: 👍👍Citir citir; hem leziz, hem de geleneksel bir tat. Hemen her hanim bilir bu tarifi. Yagda kizardigindan biraz kalorisi yuksek diye dusunuyorsaniz firinda da yapabilirsiniz. Ic harcini peynirli, patatesli yapmak da yine ayri bir tercih...
Yorumlar
Yorum Gönder