🍴4 su bardagi un🍴
🍴110 gr. margarin🍴
🍴1/2 su bardagi pudra sekeri🍴
🍴1 su bardagi sut🍴
🍴1 cay kasigi kabartma tozu🍴
🍴1 paket kakao🍴
🍴1 paket vanilin🍴
Kremasi Icin
🍴2 su bardagi sut🍴
🍴3 yemek kasigi nisasta🍴
🍴1/2 paket labne peyniri🍴
🍴1 cay bardagi toz seker🍴
🍴1 su bardagi ayva marmelati
🍴Bogurtlen🍴
Uzeri icin
🍴Bogurtlen🍴
🍴Cikolata rendesi🍴
👌Hamur malzemeleriyle kulak memesi yumusakliginda hamur yogrulur. 👌Buzdolabinda yarim saat dinlendirilir. 👌Hamur cok ince olmayacak bicimde acilir.
👌22 cm lik bir cember kalipla 4 adet yuvarlaklar kesilir.
👌Yagli kagida tek tek dizilir.
👌Onceden isitilmis 170 derecede pisirilir.
👌Kremasi icin bogurtlen haric krema malzemeleri pisirilir.
👌Pisen krakerler soguyunca ilik kremadan bolca surulur.
👌Bogurtlen taneleri uzerine dizilir.
👌Dort katta bu sekilde tamamlandiginda en uste kremadan surulup bogurtlenler dizilir.
👌Cikolata rendesi ile suslenir. buzdolabinda 5 saat dinlendirilerek servis edilir.
🍭🍭Afiyet bal seker olsun🍭🍭
Sefin yorumu:👍👍 Pastamizi bugun C vitamini bakimindan zengin olan bogurtlenle yaptik. Ayni zamanda kolesterol da dusuren bogurtlen bagisiklik sistemini de guclendiriyor. Bu pasta digerlerinden biraz farkli. Cunki pandispanyasi diger keklerdeki gibi akiskan degil bildiginiz hamur kivaminda... Yalniz pastanizi en az 5 saat dinlendirin ki kremasini ceksin. Damak catlatan bu lezzeti mutlaka deneyin derim
🍴110 gr. margarin🍴
🍴1/2 su bardagi pudra sekeri🍴
🍴1 su bardagi sut🍴
🍴1 cay kasigi kabartma tozu🍴
🍴1 paket kakao🍴
🍴1 paket vanilin🍴
Kremasi Icin
🍴2 su bardagi sut🍴
🍴3 yemek kasigi nisasta🍴
🍴1/2 paket labne peyniri🍴
🍴1 cay bardagi toz seker🍴
🍴1 su bardagi ayva marmelati
🍴Bogurtlen🍴
Uzeri icin
🍴Bogurtlen🍴
🍴Cikolata rendesi🍴
👌Hamur malzemeleriyle kulak memesi yumusakliginda hamur yogrulur. 👌Buzdolabinda yarim saat dinlendirilir. 👌Hamur cok ince olmayacak bicimde acilir.
👌22 cm lik bir cember kalipla 4 adet yuvarlaklar kesilir.
👌Yagli kagida tek tek dizilir.
👌Onceden isitilmis 170 derecede pisirilir.
👌Kremasi icin bogurtlen haric krema malzemeleri pisirilir.
👌Pisen krakerler soguyunca ilik kremadan bolca surulur.
👌Bogurtlen taneleri uzerine dizilir.
👌Dort katta bu sekilde tamamlandiginda en uste kremadan surulup bogurtlenler dizilir.
👌Cikolata rendesi ile suslenir. buzdolabinda 5 saat dinlendirilerek servis edilir.
🍭🍭Afiyet bal seker olsun🍭🍭
Sefin yorumu:👍👍 Pastamizi bugun C vitamini bakimindan zengin olan bogurtlenle yaptik. Ayni zamanda kolesterol da dusuren bogurtlen bagisiklik sistemini de guclendiriyor. Bu pasta digerlerinden biraz farkli. Cunki pandispanyasi diger keklerdeki gibi akiskan degil bildiginiz hamur kivaminda... Yalniz pastanizi en az 5 saat dinlendirin ki kremasini ceksin. Damak catlatan bu lezzeti mutlaka deneyin derim

Yorumlar
Yorum Gönder