Şef👤der ki, 👌öyle uzun uzadıya hamur açmakla vakit geçiremem diyorsanız, o zaman bu tarifi çok seveceksiniz. Milföyün çıtırlığı ile talaş böreğini orjinale en yakın olarak tadacaksınız.😉😉
1 paket milföy hamuru
İçi için
Yarım kg tavuk göğsü
5 adet sivri biber
2 adet orta boy patates
1 su bardağı bezelye
2 yemek kaşığı salça
1 su bardağı su
Sıvıyağ
Tuz
Karabiber
Üzeri için
Yumurta sarısı
Susam
Çörek otu
Öncelikle iç malzemesi için ince doğranmış biberler, sıvıyağda sotelenir.
Üzerine kuşbaşı doğranmış tavuk etleri, patatesler ve bezelyeler eklenerek pişirilir.
Salça ve su eklenip tuz ilave edilir.
Arzuya göre karabiber eklenerek, pişmeye bırakılır.
Öte yandan milföy hamuru oda ısısına geldiğinde hafif unlanarak inceltilir.
Soğuyan iç malzeme milföyün ortasına konulur.
Dört kenarı kapatılarak, üst yüzeyine verevine iki çizgi atılır.
Yumurta sarısı sürülüp, çörek otu ve susam serpilir.
Önceden ısıtılmış 180 derecede pişirilir.
🍭🍭Afiyet bal şeker olsun🍭🍭
____________________
Chief👤says, 👌I can not spend time to turn the dough, if you say, then you'll love this recipe. the crispness of puff pastry, pie will taste the closest to the original chip.
1 package puff pastry😉😉
for the filling
Half kg of chicken breast
5 pieces of green pepper
2 medium potatoes
100 grams of peas
30 grams of tomato paste
100 ml water
Liquid oil
Salt
Black pepper
For the above
Egg yolk
Sesame
Nigella
For interior materials, finely chopped peppers sautéed in vegetable oil.
On diced chicken meat, cooked potatoes and peas added.
Paste and adding water, salt is added.
Cooked by adding pepper.
The other side of the puff pastry, diluted opened when the room temperature.
The cooled inner material is placed on the center of the puff pastry.
closed four sides, two diagonal lines on the top surface are discarded.
Applying egg yolk, black cumin and sprinkled with sesame seeds.
Cooked in a preheated 180 oven.
🍭🍭Bon Appetit🍭🍭
1 package puff pastry😉😉
for the filling
Half kg of chicken breast
5 pieces of green pepper
2 medium potatoes
100 grams of peas
30 grams of tomato paste
100 ml water
Liquid oil
Salt
Black pepper
For the above
Egg yolk
Sesame
Nigella
For interior materials, finely chopped peppers sautéed in vegetable oil.
On diced chicken meat, cooked potatoes and peas added.
Paste and adding water, salt is added.
Cooked by adding pepper.
The other side of the puff pastry, diluted opened when the room temperature.
The cooled inner material is placed on the center of the puff pastry.
closed four sides, two diagonal lines on the top surface are discarded.
Applying egg yolk, black cumin and sprinkled with sesame seeds.
Cooked in a preheated 180 oven.
🍭🍭Bon Appetit🍭🍭
Yorumlar
Yorum Gönder