1 su bardagi sut
🍩1 adet yumurta
🍩Yarim cay bardagi toz seker
🍩2.5 corba kasigi siviyag
🍩2 corba kasigi kakao
🍩1 paket kabartma tozu
🍩1 paket vanilin
🍩1 su bardagindan biraz fazla un
Kremasi
🍩2 paket krem santi
🍩1 su bardagi sut
🍩1 adet muz
🍩1 cay bardagi labne peyniri
🍩Hindistan cevizi
🍬Keki icin once sivi sonra toz malzemeler cirpilarak hazirlanir.
🍬Teflon veya seramik bir tavaya birer corba kasigi konulur.
🍬Tek yuzu pisirilir.
🍬Bir buzdolabi posedine koyup agzi acik bicimde bekletilir.
🍬Krema icin krem santi ve sut kopurtulur.
🍬Icerisine kucuk kucuk dogranmis muz ve labne peyniri eklenip dolapta dinlendirilir.
🍬Kek hamurunun arasina ic harctan koyulup kapatilir.
Kremali kismi hindistan cevizine bulanir.
Afiyet bal seker olsun
☆Sefin Onerisi:Son gunlerin sevilen lezzetlerinden biri. Bana kalirsa fresh ve bir o kadar da nefis. Dilerseniz kremasini pastaci kremasi seklindede hazirlayabilirsiniz.
🍩1 adet yumurta
🍩Yarim cay bardagi toz seker
🍩2.5 corba kasigi siviyag
🍩2 corba kasigi kakao
🍩1 paket kabartma tozu
🍩1 paket vanilin
🍩1 su bardagindan biraz fazla un
Kremasi
🍩2 paket krem santi
🍩1 su bardagi sut
🍩1 adet muz
🍩1 cay bardagi labne peyniri
🍩Hindistan cevizi
🍬Keki icin once sivi sonra toz malzemeler cirpilarak hazirlanir.
🍬Teflon veya seramik bir tavaya birer corba kasigi konulur.
🍬Tek yuzu pisirilir.
🍬Bir buzdolabi posedine koyup agzi acik bicimde bekletilir.
🍬Krema icin krem santi ve sut kopurtulur.
🍬Icerisine kucuk kucuk dogranmis muz ve labne peyniri eklenip dolapta dinlendirilir.
🍬Kek hamurunun arasina ic harctan koyulup kapatilir.
Kremali kismi hindistan cevizine bulanir.
Afiyet bal seker olsun
☆Sefin Onerisi:Son gunlerin sevilen lezzetlerinden biri. Bana kalirsa fresh ve bir o kadar da nefis. Dilerseniz kremasini pastaci kremasi seklindede hazirlayabilirsiniz.

Yorumlar
Yorum Gönder