300 gr. haslanmis et
3 yemek kasigi yogurt
1 adet yumurta sarisi
Yarim limon suyu
3 corba kasigi un
1 cay kasigi tuz
5 su bardagi et suyu
3 corba kasigi siviyag
Kuru nane
Pul biber
Haslanmis et kucuk parcalar halinde dogranir.
Et suyu ve etler ocaga alinir.
Yogurt, un yumurta sarisi ve limon suyu cirpilir.
Kaynayan sudan yogurtlu karisima eklenerek karistirilir.
Yavas yavas corbaya karisim ilave edilir.
En son tuzu eklenir.
Ayri bir tavada siviyag kuru nane ve pulbiber kizdirilir.
Pisen corbaya ilave edilir.
Afiyet bal seker olsun
☆Sefin Tavsiyesi: Eksili corbalari her daim sevmisimdir. Bu da suphesiz onlardan sadece biri... Dilerseniz sehriye ile de zenginlestirebilirsiniz. Ayni zamanda hasta iken de sikca pisirdigimiz corbamiz muthis bir antioksidan deposu.
3 yemek kasigi yogurt
1 adet yumurta sarisi
Yarim limon suyu
3 corba kasigi un
1 cay kasigi tuz
5 su bardagi et suyu
3 corba kasigi siviyag
Kuru nane
Pul biber
Haslanmis et kucuk parcalar halinde dogranir.
Et suyu ve etler ocaga alinir.
Yogurt, un yumurta sarisi ve limon suyu cirpilir.
Kaynayan sudan yogurtlu karisima eklenerek karistirilir.
Yavas yavas corbaya karisim ilave edilir.
En son tuzu eklenir.
Ayri bir tavada siviyag kuru nane ve pulbiber kizdirilir.
Pisen corbaya ilave edilir.
Afiyet bal seker olsun
☆Sefin Tavsiyesi: Eksili corbalari her daim sevmisimdir. Bu da suphesiz onlardan sadece biri... Dilerseniz sehriye ile de zenginlestirebilirsiniz. Ayni zamanda hasta iken de sikca pisirdigimiz corbamiz muthis bir antioksidan deposu.

Yorumlar
Yorum Gönder