🍴1 adet kucuk boy karnibahar🍴
🍴1 adet sogan🍴
🍴100 gr kiyma🍴
🍴2 yemek kasigi salca🍴
🍴4 yemek kasigi kadar siviyag🍴
🍴3 su bardagi ilik su🍴
🍴Tuz🍴
🍴Karabiber🍴
Karnibahar yikanip kok kismi temizlenir 🍔Ardindan cicek kisimlari koparilir🍲Tencereye siviyag eklenir🍎 Sogan ve Kiyma kavrulup salca konulur🍚Uzerine karnibaharlar eklenip tuz ve karabiber ilave edilir🍠Ilik su eklenerek karnibaharlar yumusayana dek pismeye birakilir🍕
🍭🍭🍭Afiyet bal seker olsun🍭🍭🍭
Sefin yorumu 👍👍kis aylarinin bana gore vazgecilmez sebzelerinden olan karnibahari kiymali yaptik. Tabi havuc ve patates de bir alternatif olabilir. Karnibahar ayni zamanda fosfor ve vitamin icerdiginden oldukca da faydali bir sebze. Fotograftada gordugunuz gibi henuz pisti ve dumani uzerinde, ac mideler tarafindan yenilmeyi bekliyor.
🍴1 adet sogan🍴
🍴100 gr kiyma🍴
🍴2 yemek kasigi salca🍴
🍴4 yemek kasigi kadar siviyag🍴
🍴3 su bardagi ilik su🍴
🍴Tuz🍴
🍴Karabiber🍴
Karnibahar yikanip kok kismi temizlenir 🍔Ardindan cicek kisimlari koparilir🍲Tencereye siviyag eklenir🍎 Sogan ve Kiyma kavrulup salca konulur🍚Uzerine karnibaharlar eklenip tuz ve karabiber ilave edilir🍠Ilik su eklenerek karnibaharlar yumusayana dek pismeye birakilir🍕
🍭🍭🍭Afiyet bal seker olsun🍭🍭🍭
Sefin yorumu 👍👍kis aylarinin bana gore vazgecilmez sebzelerinden olan karnibahari kiymali yaptik. Tabi havuc ve patates de bir alternatif olabilir. Karnibahar ayni zamanda fosfor ve vitamin icerdiginden oldukca da faydali bir sebze. Fotograftada gordugunuz gibi henuz pisti ve dumani uzerinde, ac mideler tarafindan yenilmeyi bekliyor.
Yorumlar
Yorum Gönder