👏2 su bardağı aşurelik buğday
👏1 su bardağı nohut
👏1 su bardağı fasulye
👏1 su bardağı kuru kayısı
👏1 su bardağı kuru incir
👏1 su bardağı kuru üzüm
👏10 su bardağı su
👏3 yemek kaşığı içilebilir gül suyu
Üzeri için
👏Ceviz içi
👏Kuş üzümü
👏Dut Kurusu
👏Kuru incir
👏Hindistan cevizi
👆Nohut, fasulye ve buğdayı geceden ıslatıp ayrı tencerelerde haşlayın.
👆Kuru meyveleri küçük küpler halinde doğrayın.
👆Derin bir tencerede tüm malzemeleri karıştırarak pişirin.
👆Küçük kaplara eşit biçimde paylaştırın.
👆Soğuduğunda ceviz içi, kuş üzümü, kuru incir ve hindistan cevizi ile süsleyerek servis edin.
🍭🍭Afiyet bal şeker olsun🍭🍭
___________________Chef's 👤Suggestions👍: Muharram, when it comes, people will remember you miss this yummy dessert. Noah, after the deluge, has remained in the hands of the final material. In Arabic, which means tenth.
👏400 grams husked wheat
👏200 grams of chickpeas
👏200 grams of beans
👏200 grams of dried apricots
👏200 grams of dried figs
👏200g raisins
👏2 liters water
👏45 ml of rose water drinkable
For the above
👏walnut
👏Currants
👏Pinenuts
👏coconut
👆Chickpeas, beans and wheat soaking the night, to boil in a separate saucepan.
👆Dried fruits, cut into small cubes.
👆Cook, stirring all the ingredients in a saucepan.
👆The share equally in small containers.
👆When cold, walnuts, currants, and serve, garnished with pistachios and coconut.
🍭🍭Bon Appetit🍭🍭
Yorumlar
Yorum Gönder