1 paket kedi dili biskuvi
1 adet portakal
Kremasi icin
1 su bardagi sut
1 adet yumurta
2 corba kasigi un
2 corba kasigi nisasta
1 paket vanilin
Uzeri icin
1 paket jole
1 kase bogurtlen
Hindistan cevizi
Oncelikle portakal kabugu rendelenir.
Suyu sikilarak kabuklarla karistirilir.
Kedi dillerinin tek yuzu portakal suyuna bulanir.
Cam tepsiye dizilir.
Krema malzemeleri pisirilir.
Bogutlenlerin yarisi kremaya eklenip blenderdan gecirilir.
Kedi dillerinin uzerine surulur.
Kalan kedi dilleri de portakal suyuna batirilip kremanin uzerine dizilir.
En ust kat krema kaplanarak dolapta dinlendirilir.
Jole paket icerigindeki sekilde hazirlanir.
Kaplarda dondurulduktan sonra kucuk kareler halinde kesilerek pastanin uzerine dizilir.
Bogurtlen ve hindistan cevizi ile servis edilir.
Afiyet bal seker olsun
☆Sefin yorumu: Muftaktaki hummali calismalar suruyor. "Bu sira hep tatlilardan gidiyorsun" dediginizi duyar gibiyim. Bu pasta carcabuk hazirlanan cinsten. Kremasi kakaolu ve kahveli de nefis oluyor. Uzerindeki jole suslemeleri ise kristalden farksiz. Soylemekle olmaz siz en iyisi, yiyin, sevdiklerinize yedirin.

Yorumlar
Yorum Gönder